ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ

Αγαπητοί μας ,
σας καλοσωρίζουμε στον ηλεκτρονικό ιστότοπο της Ενορίας μας, τον οποίο δημιουργήσαμε πρόσφατα, κάνοντας ενα ακόμη βήμα στη διάθεση που έχουμε να επικοινωνούμε με όσους, το δυνατόν, περισσότερους ανθρώπους.
Στοχεύουμε νά καταστήσουμε τούς αγνώστους, γνωστούς. Τούς ξένους, οικείους. Τούς αδιάφορους, φίλους και τούς άσχετους μεταξύ τους, αδελφούς.
Τη δυνατότητα αυτή σαφώς την παρέχει η σπουδαιότερη ίσως τεχνολογική και επιστημονική επίτευξη του αιώνα μας που ονομάστηκε INTERNET.
Στη γλώσσα μας θα πεί διαδίκτυο. Καί η σύνθετη αυτή ελληνική λέξη φανερώνει την οργανωμένη ευρύτητα που έχει ένα απλωμένο δίκτυο συγκέντρωσης ή παροχής υλικού. Εχουμε τη βεβαιότητα πως η χρήση του δεν είναι ξένη πρός την αποστολή της Εκκλησίας, αφού ο ίδιος ο Κύριος έδωσε στό μαθητή Του την εντολή «....πανγαγε ες τ βθος κα χαλσατε τ δκτυα μν ες γραν» (Λουκ. Ε΄ 4)., προκειμένου ο καρπός να είναι πολύς.
Πέρα απο τη δυνατότητα που παρέχεται να γίνεται γνωστή η Ενορία μας σε όλα τα επίπεδα και τις δραστηριότητές της, ελπίζουμε να γίνει η σελίδα της σύγχρονος άμβωνας διακήρυξης και μοιράσματος της αλήθειας.
Με πολλές ευχές και περισσότερες προσδοκίες
ο Ιερατικώς προιστάμενος
π.Χερουβείμ